Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret kvalitetsmad ud af huset til både privat- og erhvervskunder. Stubbs Gastronomi har siden 2017 samarbejdet med Hokas i forbindelse med deres debitorstyring. I virksomheden sidder Agnete Stubbs og varetager den administrative del, og har i den forbindelse også kontakten med Hokas. 


Rykkere til tiden og bedre overblik 

”Før i tiden sad vi og skulle rykke alt manuelt. Det var derfor ikke altid vi fik rykket til tiden – vi fik faktisk rykket rigtigt sent. Det var derfor udforende for os at få hevet pengene ind. Folk tager det mere seriøst når det er en tredjepart der går ind og klarer fakturaopfølgningen” 


”Opsætningen af Hokas gik hurtigt, og jeg blev guidet hele vejen igennem, og så var det sat op. Det går rigtigt godt med at bruge Hokas og der er ikke det store behov for hjælp. Det er supernemt at administrere, og jeg har et fint overblik over om det er betalingspåmindelser, rykkere eller inkassovarsler der sendes ud, når jeg modtager min rykkerliste”   

Agnete Stubbs, administration, Stubbs Gastronomi


Stubbs Gastronomi mærker en stor forskel med Hokas  

”Hokas har været super søde til at ringe og følge op på hvordan det går. Det synes jeg har en stor værdi. Vi kan mærke at pengene helt sikkert kommer hurtigere ind end før. Samtidig gør det meget at jeg ikke skal sidde manuelt og lave fakturaopfølgning, men at det bare kører helt smooth nu.
Det er den bedste opfindelse for os der sidder med regnskab - det må I gerne notere mig for!” 


Læs mere om Stubbs Gastronomi klik her